Logo

Νεκρός και ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ από το τροχαίο στον Άγιο Κοσμά



 
 

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο δεύτερος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που ενεπλάκη σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμά, την ώρα που πήγαιναν να βοηθήσουν σε πυρκαγιά στην περιοχή.

Το τροχαίο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 33χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί σοβαρά ο 24χρονος συνάδελφός του. 

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις  9 Σεπτεμβρίου είχαν ειδοποιηθεί να πάνε να συνδράμουν σε φωτιά όμως ενεπλάκησαν σε τροχαίο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 33χρονου και τον βαρύ τραυματισμό του 24χρονου, ο οποίος από τότε έδινε μία μεγάλη μάχη.

Τελικά ο 24χρονος αστυνομικός που όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο κατέληξε.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-10-2020 από direct|NEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις