Logo

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώμα γυναίκας στην περιοχή της Τούμπας [φωτο]



 
 

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας γυναίκας η οποία εντοπίστηκε την Πέμπτη νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πτώμα εντοπίστηκε από  αστυνομικούς, οι οποίοι προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από ενοίκους της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία, γεγονός που τους θορύβησε και τους κινητοποίησε.

Μόλις οι αστυνομικοί  έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που μαρτυρά ότι ο θάνατος της γυναίκας είχε προέλθει προ ημερών.

Όπως φαίνεται πρόκειται για την 53χρονη ένοικο του διαμερίσματος, η οποία  δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή.

Πληροφορίες που εξετάζονται από την αστυνομία αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν χρήστης  ναρκωτικών ουσιών.  Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από τους γείτονες, σε μία προσπάθεια να ρίξουν φως στην υπόθεση και αναμένουν τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό, που θα αποκαλύψει τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι οι αρχές αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή, ο θάνατος της 53χρονης να οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή ακόμα και σε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thestival.gr, στην οικία εντοπίστηκαν  ίχνη αίματος  στο δάπεδο καθώς και κάποια πεσμένα έπιπλα, ενδείξεις που δεν επιτρέπουν προς το παρόν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-10-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις