Logo

Σέρρες: Θρίλερ με νεκρό στρατιωτικό - Ίχνη έκρηξης στο σπίτι του



 
 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός στρατιωτικού η σορός του οποίου βρέθηκε στις 15:00 της Δευτέρας μέσα στο σπίτι του στη Σκοτούσσα Σερρών.

Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες, το σώμα του νεκρού, ηλικίας, 42 ετών ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ όλα τα τζάμια του σπιτιού όπου διέμενε είχαν σπάσει.

Όπως αναφέρει το thestival.gr,  σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, ο θάνατος του στρατιωτικού, που ήταν αρχιλοχίας,   φαίνεται να προήλθε από έκρηξη στην τουαλέτα του σπιτιού.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα μέχρι  στιγμής στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα των αρχών, ο θάνατος του αρχιλοχία  δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατος του 42χρονου επήλθε από τραύματα που έφερε από τη μέση και πάνω

Στο σπίτι όπου βρέθηκε η σορός του άνδρα έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Β. Ελλάδος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, στο πλαίσιο της οποίας θα διενεργηθεί έλεγχος  για να διαπιστωθεί εάν το θύμα είχε βγάλει εκτός στρατοπέδου τυχόν εύφλεκτα υλικά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις