Logo

Νίκαια: Συγκέντρωση και καπνογόνα έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο [βίντεο]



 
 

Συγκέντρωση πολλών ατόμων έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά σκύλο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια. 

Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν «δολοφόνε - δολοφόνε» ενώ κάποιοι θερμόαιμοι άναψαν καπνογόνα. «Δεν θα τη γλιτώσεις» φώναζαν ενώ τρομοκρατημένοι οι γείτονες κατέβασαν ρολά και τράβηξαν κουρτίνες.

Σε μια αμφιλεγόμενη ενέργειά τους, φιλοζωϊκές οργανώσεις βρήκαν τον αριθμό κινητού του καθηγητή και τον μοίρασαν σε χιλιάδες μέλη τους  μέσω Facebook για να κάνουν «κόλαση» τη ζωή του φερόμενου δράστη, όπως και έγινε στην πράξη. 

Ο καθηγητής από τη μεριά του επέμεινε ενώπιον του εισαγγελέα ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και εκείνος χρειάστηκε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας τον σουγιά που είχε μαζί του μέσα σε ένα μαύρο τσαντάκι.

«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω "τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου" έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί. «Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2020 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις