Logo

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας και άγρια καταδίωξη των υπόπτων [βίντεο+φωτο]



 
 

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές, γύρω στις 13:00 της Δευτέρας όταν κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας ειδοποίησαν ότι στην περιοχή  ακούστηκαν πυροβολισμοί. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν στην οδό Αγίου Μελετίου 184  έναν άνδρα τραυματισμένο στο πόδι, πιθανότατα από πυροβόλο όπλο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στον Ερυθρό Σταυρό. 

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Ρομά -  Πολίτης ή ένας από τους δράστες το θύμα;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι "πρωταγωνιστές" του περιστατικού ήταν Ρομά, που συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητα. 

Συγκεχυμένες προς το παρόν είναι οι πληροφορίες για την ταυτότητα του θύματος που βρήκαν τραυματισμένο στο δρόμο οι αστυνομικοί. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι πρόκειται για Ρομά, στη συνέχεια πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για διερχόμενο από το σημείο πολίτη που δεν είχε σχέση με το περιστατικό και τραυματίστηκε  από  «αδέσποτη» σφαίρα. 

Τροχαίο με τέσσερις αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ τραυματίες κατά τη διάρκεια της καταδίωξης

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία, που είχε ως αποτέλεσμα να προσαχθούν πέντε ύποπτοι και να τραυματιστούν, ευτυχώς, ελαφρά, δύο αστυνομικοί. 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή τεσσάρων αυτοκινήτων στο περιστατικό. Τα αυτοκίνητα καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς και στην περιοχή των Πατησίων δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν πέντε προσαγωγές, ενώ άλλοι τέσσερις αστυνομικοί που καταδίωκαν αυτοκίνητο προς τη Λεωφόρο Κηφισού τραυματίστηκαν ελαφρά πέφτοντας από τις μηχανές τους, καθώς ένας οδηγός, άσχετος με το περιστατικό, τους έκλεισε άθελά του τον δρόμο.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ ενώ στον Κηφισό, στις Τρεις Γέφυρες, εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημά τους και διέφυγαν με άλλον τρόπο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις