Logo

Κρήτη: Νεκρή 90χρονη μητέρα από πολλαπλές μαχαιριές του γιου της



 
 

Σε τραγωδία κατέληξε ένα αιματηρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο που έλαβε χώρα λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας σε συνοικία του Ηρακλείου Κρήτης.

Μία 90χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μαχαιρωμένη από τον 42χρονο γιό της. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται ο δράστης και η δίδυμη αδελφή του, εναντίον της οποίας επιτέθηκε, επίσης με μαχαίρι ο 42χρονος.  

Σύμφωνα με το cretalive.gr,  ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό, μαχαίρωσε - όντας σε κατάσταση παροξυσμού - πολλές φορές την μητέρα και την δίδυμη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το κακό δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού τις χτύπησε πολλές φορές, στη συνέχεια πήγε και ...ξάπλωσε, μολονότι και ο ίδιος είχε αυτοτραυματιστεί με το μαχαίρι.

Η μητέρα φέρεται να ήταν αυτή που προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις. 

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο δράστης - Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένη και η δίδυμη αδελφή του 

Η εικόνα που αντίκρισαν διασώστες και αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν τρομακτική, καθώς οι χώροι ήταν ανάστατοι και γεμάτοι αίματα. 

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σοβαρότερη ήταν η κατάσταση της 90χρονης μητέρας, η οποία έφερε μαχαιριές ακομα και στο κεφάλι, ενώ πολλές μαχαιριές είχε και η δίδυμη αδελφή του δράστη. 

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόβαλε αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν. 

Αμέσως μετά τη σύλληψή του, ο 42χρονος μεταφέρθηκε, επίσης, στο Νοσοκομείο, καθώς έφερε και αυτός τραύματα από μαχαίρι. 

Η 90χρονη εισήχθη στο χειρουργείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της. 

Όπως αναφέρει το cretapost.gr,  ο γιος της 90χρονης και δράστης  διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και η κατάσταση του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι κρίσιμη.

Ο 42χρονος φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος στην αριστερή πλευρά ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει τραυματιστεί δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κώστα Τερζάκη, «η 90χρονη μητέρα μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως υπέκυψε στα τραύματα της. Ο 42χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη ενώ η 42χρονη κόρη και αδελφή, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στον τράχηλο και στα άνω άκρα».

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια φαρμάκων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-10-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις