Logo

Πρέβεζα: Αιματηρή συμπλοκή στη ΒΙΠΕ με πυροβολισμούς και άγριο ξύλο



 
 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας νοσηλεύονται τρεις Έλληνες που ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο έπειτα από καυγά που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του ενός, ο οποίος «απάντησε» με πυροβολισμούς κατά των άλλων δυο!

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr,. το αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα σε επιχείρηση που έχει έδρα την Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δύο αδέλφια ηλικίας 31 ετών και 33 ετών διαπληκτίστηκαν με τον 38χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές. 

Τα δύο αδέλφια φέρονται να ξυλοκόπησαν τον 38χρονο, τον οποίο εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. Ωστόσο την ώρα που έφευγαν ο 38χρονος πυροβόλησε εναντίον τους και τραυμάτισε τα δύο αδέλφια. 

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο περιστατικό διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, αλλά έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοχρησία κατά περίπτωση. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις