Logo

Βόλος: Κρούσματα κορονοϊού σε κλειστή μονάδα υγείας



 
 

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές στον Βόλο, όταν εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα κορονοϊού σε Μονάδα Υγείας που λειτουργεί ως Κέντρο Αποκατάστασης στην πόλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έξι γυναίκες και τρεις άνδρες χρόνια πάσχοντες ηλικίας άνω των 65 ετών που φιλοξενούνται στο κέντρο αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα υγείας, όπως εγκεφαλικά και καρδιακά νοσήματα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr,  αφού έγινε η διάγνωση των εννέα ασθενών ως θετικών στον κορονοϊό ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τους γιατρούς του νοσοκομείου Βόλου ξεκίνησε η σταδιακή μεταφορά τους στο «Αχιλλοπούλειο» με το ασθενοφόρο του Κέντρου, όπου θα φιλοξενηθούν σε αεριζόμενους θαλάμους της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το επισκεπτήριο ήταν  απαγορευμένο. Σε έλεγχο των εργαζομένων, βρέθηκε ένας θετικός με ελαφρύ ιικό φορτίο.

Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ο οποίος ειδοποιήθηκε σχετικά με τα εννέα νέα κρούσματα θα διενεργηθούν τεστ σε όλο το προσωπικό του Κέντρο Αποκατάστασης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-11-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις