Logo

Γέννησε... η σύντροφος της Σύνθια Νίξον !



 
 

cnthnxnbb_9-2-2011H Σύνθια Νίξον, η μία εκ των τεσσάρων πρωταγωνιστριών της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Sex & the City, και η σύντροφός της, Κριστίν Μαρινόνι, καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιό τους.

Το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει στο παρελθόν ότι περιμένει παιδί. Το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό έως τώρα για τη γέννηση του μικρού Μαξ Έλινγκτον Νίξον - Μαρινόνι, είναι ότι η Κριστίν ήταν εκείνη που τον έφερε στον κόσμο, ενώ η ταυτότητα του βιολογικού του πατέρα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Η Νίξον συζούσε ακόμη με τον επί πολλών ετών φίλο της, Ντάνι Μόουζες, όταν πρωτογνώρισε τη Μαρινόνι τον Μάιο του 2002. Το 2003 χώρισε με τον Μόουζες και το 2004, δημοσιοποίησε τη σχέση της με τη Μαρινόνι.

Όταν κάποια στιγμή ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή της να συνάψει δεσμό με άλλη γυναίκα, η Νίξον είχε δηλώσει: «Δε νιώθω ότι έχω αλλάξει ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Ήμουν με άντρες σε όλη μου τη ζωή και δεν είχα ερωτευτεί ποτέ γυναίκα. Όταν το έκανα όμως, δεν μου φάνηκε και τόσο παράξενο. Είμαι απλά μία γυναίκα που είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα».

Η Σύνθια και η Κριστίν αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2009 και ελπίζουν να καταφέρουν να παντρευτούν κάποια στιγμή στη Νέα Υόρκη, όπου οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών δεν έχουν νομιμοποιηθεί ακόμη.

Προς το παρόν, το ζευγάρι μένει στο Μανχάταν μαζί με τα παιδιά της Νίξον, τη Σαμάνθα και τον Τσαρλς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις