Logo

Απόπειρα βιασμού στο Νέο Ηράκλειο: Ημίγυμνος άντρας κυνηγούσε γυναίκα στη μέση του δρόμου



 
 

Τρόμος επικράτησε στο Νέο Ηράκλειο όταν ημίγυμνος άνδρας έστησε καρτέρι σε 55χρονη γυναίκα με σκοπό να τη βιάσει. 

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου με τον άνδρα να έχει κρυφτεί πίσω από σταθμευμένο όχημα λίγο πριν επιτεθεί στη γυναίκα η οποία κατευθυνόταν σε στάση λεωφορείου.

Ο μυστηριώδης άνδρας πετάχτηκε μπροστά της, την κυνήγησε και επιχείρησε να την ακινητοποιήσει. Η 55χρονη, ωστόσο, τον χτύπησε στο κεφάλι με την ομπρέλα που κρατούσε, κατορθώνοντας να ξεφύγει.

Την υπόθεση πλέον χειρίζονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι με οδηγό τη μαρτυρία της 55χρονης, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη ώστε να τον συλλάβουν πριν εκείνος επιχειρήσει νέα επίθεση.

Χρονικό της επίθεσης

Η ώρα ήταν 5:40 ξημερώματα Τρίτης. Η 55χρονη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο για να πάει στη στάση λεωφορείου, επί της λεωφόρου Αμαρουσίου.

Ξαφνικά, ενώ εκείνη βρισκόταν στον δρόμο, πετάγεται μπροστά της ένας άνδρας που φορούσε ένα κοντομάνικο φανελάκι, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνός. Δείχνοντας αποφασισμένος να εκτονώσει τα άγρια ένστικτά του στη γυναίκα, όρμηξε πάνω της, επιχειρώντας να τη βιάσει.

Η 55χρονη κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει. Ωστόσο, ο ημίγυμνος άνδρας έτρεξε πίσω της και στην οδό 25ης Μαρτίου όρμηξε πάνω της σε μια νέα επίθεση.  Σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα τον χτύπησε στο κεφάλι με την ομπρέλα που κρατούσε και βρήκε την ευκαιρία να δραπετεύσει. Μάλιστα έβαλε τις φωνές, καλώντας απελπισμένα σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο ημίγυμνος βιαστής να το βάλει στα ποδιά και να εξαφανιστεί τρέχοντας προς την οδό Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας,ο δράστης ήταν ηλικίας 40-50 χρόνων, περίπου 1.65 με φυσιολογική σωματική διάπλαση, μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι και μιλούσε ελληνικά. Οι αστυνομικοί σκιαγραφούν το προφίλ του προκειμένου να καταφέρουν να «προλάβουν» τις κινήσεις του και να τον συλλάβουν πριν ξαναχτυπήσει...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2020 από directNEWS.gr πηγή:topontiki.gr


Τελευταίες Ειδήσεις