Logo

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Συκεών [βίντεο+φωτο]



 
 

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  στο Αστυνομικό Τμήμα στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέ3ρουν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν περίπου δέκα άτομα, τα οποία πέταξαν τουλάχιστον πέντε βόμβες μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή, όπως ;αναφέρει το thestival.gr, 

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Με επέμβαση εισαγγελέα ελεύθεροι οι διαδηλωτές 

Νωρίτερα την Τρίτη και συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 15:00, αριστερές οργανώσεις, μέλη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά στην οδό Τσιμισκή, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και παρά τη σχετική απαγόρευση περί συναθροίσεων.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους διαδηλωτές να αποχωρήσουν, αφού πρώτα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για τη βεβαίωση προστίμων για άσκοπες μετακινήσεις

.Οι διαδηλωτές αρνήθηκαν, ζητώντας από την Αστυνομία να τους αφήσουν να διαλυθούν.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ακολούθησε επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ και μετά από αρκετές εντάσεις με τους διαδηλωτές, προσχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές ατόμων.

Μάλιστα αντιπροσωπεία του ΚΚΕ βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ζητήσει από τις αρχές να επιτρέψουν στα άτομgrα να φύγουν. Τελικά μετά από ένα δίωρο εντάσεων στο κέντρο της πόλης, με εντολή της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής οι αστυνομικοί επέτρεψαν στους διαδηλωτές να αποχωρήσουν.

Έτσι μετά την εισαγγελική παρέμβαση ηα αστυνομία άφησε τα άτομα να αποχωρήσουν από την οδό Τσιμισκή, η οποία  δόθηκε στην κυκλοφορία  που παρέμενε αποκλεισμένη επί περίπυ 2,5 ώρες. .

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις