Logo

Βόλος: Νεκρός σε σπίτι φίλου του 47χρονος στρατιωτικός με κορονοϊό



 
 

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου του στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας στο Βόλο, ένας 47χρονος άνδρας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για στρατιωτικό και συγκεκριμένα για ανθυπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού, τον οποίο εντόπισε νεκρό ο φίλος του, ο οποίος δήλωσε ότι και οι δύο ήταν θετικοί στον κορονοϊό και βρίσκονταν σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Ο φίλος του 47χρονου ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου επιβεβαίωσαν τον θάνατο του στρατιωτικού. 

Είχε αναπτύξει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού 

Τα αίτια θανάτου δεν είναι γνωστά και αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία -νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν. 

Ο 47χρονος περνούσε περίοδο καραντίνας στο σπίτι του φίλου του, καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. 

Οι γιατροί του συνέστησαν να μπει σε καραντίνα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του  κατέθεσε ότι κατά την περίοδο της καραντίνας, ανέπτυξε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού αλλά δεν πήγε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας.

Θάνατος από κορονοϊό στο σπίτι

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το e-thessalia.gr,  σκοτεινές ώρες στο σπίτι ζουν στο Βόλο ολόκληρες οικογένειες με κορoνοϊό που βρίσκονται σε καραντίνα.

Μια υπερήλικη πέθανε χθες στο σπίτι της και ο θάνατος στο σπίτι είναι η άλλη πλευρά της τραγωδίας

Η γυναίκα ήταν 92 ετών και προσβλήθηκε από κορoνοϊό, όπως όλα τα μέλη της οικογένειας που ζουν στο σπίτι. Η 92χρονη, που ο ϊός τη «χτύπησε» στην καρδιά θα θαφτεί σήμερα μόνη καθώς κανένα μέλος της οικογένειας δεν μπορεί να μετέχει στην κηδεία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις