Logo

Άγριο έγκλημα στις Σπέτσες μετά από καυγά



 
 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σπετσών από την τροπή την οποία πήρε η υπόθεση του θάνάτου ενός 26χρονου, που αρχικά είχε αποδοθεί σε τροχαίο, αλλά στη συνέχεια νεότερα ευρήματα έδειξαν  ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο 26χρονος βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, να αιμορραγεί δίπλα στη μηχανή, του από μια παρέα η οποία κάλεσε άμεσα τις αρχές.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο  ιατρείο του νησιού όπου και κατέληξε.

Αρχικά η υπόθεση είχε θεωρηθεί ότι ήταν τροχαίο. 

Η ανατροπή ήρθε με την ιατροδικαστική εξέταση. Συγκεκριμμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα εντόπισε τραύμα από μαχαιίρι στην κοιλιά και διαπίστωσε ότι ο θάνατος  επήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ύποπτος για τη διάπραξη του εγκλήματος είναι ένας 22χρονος, ο οποίος είναι γιος καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νέοι που ήταν φίλοι καυγάδισαν για άγνωστη αιτία.

Τι δήλωσε ο πατέρας του δράστη

Την Τρίτη το πρωί ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά ο οποίος του άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας του 22χρονου δήλωσε έξω από τα Δικαστήρια ότι ο γιος του είναι αθώος και τον έμπλεξαν με ψευδείς μαρτυρικές καταθέσεις γνωστοί τοξικομανείς και “βαποράκια” στο νησί.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2020 από drectNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις