Logo

Σαντορίνη: Θρίλερ με το θάνατο γνωστού επιχειρηματία - Τι έδειξε η νεκροψία [βίντεο]



 
 

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει, ακόμα και μετά τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής, τις συνθήκες θανάτου του  69χρονου γνωστού επιχειρηματία στη Σαντορίνη, που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Η  αστυνομία εξακολουθεί να μιλά για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, ασαφές παραμένει το κίνητρο του δράστη ή των δραστών.

Φίλη του επιχειρηματία, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε: «Ήταν πολλά χρόνια στον κλάδο του τουρισμού. Οικογένεια δεν είχε. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος. Πριν από μερικά χρόνια είχαν προσπαθήσει να τον ληστέψουν αλλά δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με τον θάνατό του» συνέχισε.

Ίχνη παραβίασης δεν βρέθηκαν στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος επιχειρηματίας,  ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν το έγκλημα με τη διάπραξη ληστείας. 

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος  της Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας, είπε «δεν υπήρχε κίνητρο ληστείας» και ανέφερε ως επιβεβαιωτικό αυτού του συμπεράσματος το γεγονός ότι το  ρολόι που φορούσε ο άνδρας ήταν στο χέρι του.

Στην είσοδο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, κάτι που δείχνει πώς ο άνδρας χτυπήθηκε εκεί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον χώρο, όπου κάηκε.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Το πρωί της Δευτέρας η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Το σώμα του θύματος είναι ολοκληρωτικά καμένο, με αποτέλεσμα οι ιατροδικαστές να μη μπορέσουν να εξαγάγουν στοιχεία που θα βοηθήσουν αυτή τη στιγμή στην επίλυση της υπόθεσης.

Εξαιτίας της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκετια το σώμα του θύματος, οι ιατροδικαστές δεν μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου, ούτε αν φέρει χτυπήματα από μαχαίρι ή όπλο. 

Οι ιατροδικαστές έλαβαν τμήματα από το σώμα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, από τις οποίες αναμένονται απαντήσεις. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις