Logo

Κρούσματα κορονοϊού στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης



 
 

Συναγερμός έχει σημάνει στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός», μετά τον εντοπισμό δέκα κρουσμάτων κορονοϊού.

Η πρόεδρος του βρεφοκομείου, Ιωάννα Σπανού, ανέφερε ότι τα κρούσματα εντοπίστηκαν έπειτα από έλεγχο που διενήργησε ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε ότι πρόκειται για έξι εργαζόμενους του βρεφοκομείου και τέσσερα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Σύμφωνα με το thestival.gr,  τα παιδιά που εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξεχωριστό χώρο του δημοτικού βρεφοκομείου, ενώ οι υπάλληλοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση”, τόνισε η κα Σπανού και πρόσθεσεΌπψωΌπω πως “η ιχνηλάτηση και η διενέργεια επαναληπτικών και συμπληρωματικών τεστ θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες με αποκλειστική ευθύνη του ΕΟΔΥ”.

Όπως επισήμανε η πρόεδρος του βρεφοκομείου ή λειτουργία του θα συνεχιστεί απρόσκοπτα”.

“Το δημοτικό βρεφοκομείο, όπου από τον περασμένο Μάρτιο εφαρμόζονται με αυστηρότητα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας, θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις