Logo

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον "νονό" Δημήτρη Καπέ στα Βριλήσσια



 
 

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν την Τετάρτη το μεσημέρι στην οδό Υμηττού στα Βριλήσσια, “νονό” της νύχτας, Δημήτρη Καπέ ή Καπετανάκη που είχε εμπλακεί σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις (εκβιάσεις, σωματεμπορίες κλπ.).

Ο 56χρονος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε βγει από οικογενειακό σπίτι και περπατούσε προς το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Εκείνη τη στιγμή τον προσέγγισε αυτοκίνητο με τουλάχιστον δύο επιβάτες. Ο συνεπιβάτης φαίνεται να άνοιξε πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ, πυροβολώντας περισσότερες από 10 φορές. Όταν το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο δρόμο, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο πλησίασε και ο εκτελεστής, από το παράθυρο του οχήματος, έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα από κοντινή απόσταση.Οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με μηχανή μεγάλου κυβισμού, αφού πρώτα στο "πάτημα" Χαλανδρίου φέρεται να έκαψαν το όχημα μέσα από το οποίο πυροβόλησαν τον Καπέ.

Το όνομά του θύματος είχε αναφερθεί και σε πρόσφατη δικογραφία που αφορούσε διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ είχε κατηγορηθεί για την επίθεση με βιτριόλι πριν από 13 χρόνια εναντίον του δικηγόρου Π. Σαράκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις