Logo

Καβάλα: Δεν εντοπίζονται κακώσεις από εγκληματική ενέργεια στο πτώμα του Κ. Δασκάλου [φωτο]



 
 

Στον Κώστά Δασκάλου, 40 ετών, δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος αγνοούνταν από τις 24 Νοεμβρίου, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε πηγάδι στην περιοχή Περιγιάλι στην Καβάλα.

Η σορός του 40χρονου βρέθηκε, σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή Περιγυάλι από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

 Οι αρχές έψαχναν στην περιοχή, καθώς εκεί καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήταν κλειστό.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του, την ίδια ημέρεα της εξαφάνισής του βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο ενώ δίπλα του και οι αστυνομικοί περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο. Όταν συνήλθε ο άνδρας, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και από τότε τα ίχνη του αγνοούνταν.

'Όπως μεταδίδι το  kavalapost.gr στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία. Η πρώτη εικόνα  του ιατροδικαστή είναι πως δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα δώσει οριστικές απαντήσεις για τα ακριβή αιτια θανάτου. 

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως με αφορμή το τραγικό περιστατικό κάτοικοι και διασώστες διαπίστωσαν ότι η περιοχή είναι γεμάτη από δεκάδες κρυφές «παγίδες», ήτοι τρύπες και πηγάδια καλυμμένα από χόρτα και κλαδιά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις