Logo

Λουτράκι: Αυτοκτόνησε 36χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών



 
 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Λουτρακίου από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός γνωστού επιχειρηματία της περιοχής  που έγινε γνωστή το Σάββατο.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι του, προαναγγέλοντας το θάνατό του στα μέλη της  οικογένειάς του, που δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο 36χρονος εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς  άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από την οικογένεια.

Ο άνδρας βρέθθηκε από τους αστυνομικούς, νεκρός, περίπου στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο αφήνοντας σύμφωνα με πληροφορίες ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του κ.α

Η ώρα θανάτου του εκτιμάται ότι επήλθε γύρω στη 01:00 1.00 – 02:00 τα ξημερώματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 36χρονος επιχειρηματίας ήταν πολύ αγαπητός, πολύ επιτυχημένος, πάντα γελαστός. Τίποτα δεν προμήνυε το απονενοημένο διάβημά του. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-12-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις