Logo

Ασπρόπυργος: Επεισόδια για το lockdown με δακρυγόνα και μολότοφ - Δύο συλλήψεις [βίντεο + φωτο]



 
 

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων του Ασπρόπυργου ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης, με αφορμή την παράταση του  τοπικού lockdown μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους οι οποίοι απάντησαν με μολότοφ που πέταξαν εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα. με το nantiareport.gr, τα επεισόδια εκδηλώθηκαν στην οδό Γενοκτονίας, με επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ με ρίψεις μολότοφ και διαφυγή των ταραξιών σε στενά της περιοχής του Ασπροπύργου. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν σε ανάσχεση των ταραξιών.

Αστυνομικές πηγές προσδιορίζουν ως χώρο των επεισοδίων την περιοχή όπου διαβιούν Ρωσοπόντιοι- Τσετσένοι και Κοζάκοι  και περιγράφουν ομάδα περίπου 80 ατόμων, αποτελούμενη  κυρίως  από. ομογενείς  από. τη Ρωσία, να επιδιδονται σε επεισόδια.

Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για την ένταση που προκλήθηκε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ανήμερα τα Χριστούγεννα είχαν λάβει χώρα επεισόδια στην ίδια περιοχή του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις