Logo

Κορονοϊός: Πρώτα κρούσματα σε ταξιδιώτες από το Ντουμπάι [βίντεο]



 
 

Ανησυχία επικρατεί στις αρμόδιες αρχές, καθώς εντοπίστηκαν τα πρώτα δύο κρούσματα κορονοϊού, ανάμεσα στους αφιχθέντες από το Ντουμπάι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα", πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. .

Η γυναίκα, κατά την άφιξή της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, υποβλήθηκε σε rapid test, το οποίο βγήκε θετικό στην Covid-19. Έτσι βρίσκεται πλέον υπό κατ΄ οίκον περιορισμό, όπως προβλέπεται.

Επίσης, ακόμα ένας ταξιδιώτης, που επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ντουμπάι, βρέθηκε θετικός και μεταφέρθηκε με βαν του ΕΟΔΥ στο σπίτι του, όπου και θα παραμείνει σε κατ'οίκον περιορισμό για  τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν, με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, 207  rapid test σε επιβάτες που έφτασαν στην Αθήνα με πτήσεις από το Ντουμπάι.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Ντουμπάι καθημερινά  ανακοινώνει πάνω από 1.500  κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο θεωρείται covid free και  δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν "κόκκινο, όπως σημειώνει το ant1news.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις