Logo

Αγγλία : Μαχαίρωσαν 13χρονο μέχρι θανάτου μέσα σε πάρκο - Συνελήφθησαν πέντε παιδιά [βίντεο+φωτο]



 
 

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι ανακρίσεις που διενεργουν αξιωματικοί. της αστυνομίας για τον τραγικό θάνατο που είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, ενός 13χρονου του Olly Stephens στο  Emmer Green στο Ρέντινγκ στην Αγγλία.

 Πρόκειται για  μια υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.για το νεαρό της ηλικίας τόσο του νεκρού όσο  και των φερόμενων ως δραστών του εγκλήματος. 

Ως δολοφονοι φέρονται πέντε παιδιά τα οποία. κατά τις τοπικές. αρχές μαχαίρωσαν. μέχρι. θανάτου τον 13χρονο. Η φονική. επίθεση έλαβε.χώρα το απόγευμα της Κυριακής. 3 Ιανουαρίου.

Τα πέντε. παιδιά. συνελήφθησαν για συνωμοσία προς διάπραξη δολοφονίας. Πρόκειται για 4 αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 13-14 χρονών

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξακολουθούν. να ερευνούν. γύρω. από. το πάρκο στο Bugs Bottom όπου έγινε το φονικό και παράλληλα συνεχίζουν να υποβάλουν ερωτήσεις  στους πέντε. εφήβους που παραμένουν υπό κράτηση. Την ίδια ώρα η οικογένεια του 13χρονου όπως και οι συμμαθητές του δέχονται ψυχολογική υποστήριξη 

Η σορός του θύματος εντοπίστηκε μέσα στο πάρκο την Κυριακή από τους αστυνομικούς που τώρα ζητούν τη συνδρομή του κόσμου για να αναφέρει ο,τιδήποτε ύποπτο είδε. 

Μία γυναίκα είπε πράγματι πως είδε μια ομάδα παιδιών να στέκεται πάνω από ένα πεσμένο αγόρι και όλα αυτά της φάνηκαν «λίγο παράξενα»

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πάρκο  είναι μέρος που βγάζουν πολλοί τα σκυλιά τους βόλτα και η αστυνομία είναι αισιόδοξη πως όλο και κάποιος θα είδε κάτι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις