Logo

Βίλια: Νέες αποκαλύψεις για την 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα



 
 

Τέσσερις συγκάτοικοι της 38χρονης Κινέζας, που βρέθηκε δολοφονημένη και η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια, κατέθεσαν στο  Τμήμα Ανθρωποκτονιών .

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έδωσαν ιδιαίτερα στοιχεία ώστε να βοηθήσουν την αστυνομική έρευνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρώτα κατέθεσε η γυναίκα που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, και ακολούθησαν δύο ακόμη άνδρες και μια νεαρή κοπέλα, επίσης από την Κίνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατέθεσαν ότι η 38χρονη δεν τους είχε πει ποτέ ότι είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με ομοεθνείς της.

Αναφορικά με το λόγο που εγκατέλειψαν το σπίτι μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, ανέφεραν πως βρήκαν άλλο διαμέρισμα σε μικρότερο ενοίκιο, γι΄ αυτό και μετακόμισαν.

Ρωτήθηκαν και για το λόγο που άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνισή της, και απάντησαν ότι πίστευαν ότι είχε πάει κάποιο ταξίδι και δεν ανησύχησαν.

Είχε κάρτα μέλους σε δύο καζίνα

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις η  38χρονη γυναίκα, μια ημέρα πριν χαθούν τα ίχνη της είχε επισκεφθεί τον Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου, και δεν έδειχνε να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα, από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι η 38χρονη είχε κάρτα μέλους δύο καζίνων σε Αττική και Κορινθία και μάλιστα έπαιζε σε πριβέ αίθουσες όπου πήγαιναν άτομα με οικονομική επιφάνεια. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν την εξαφάνισή της η 38χρονη είχε πάει στο καζίνο της Πάρνηθας, με δύο φίλους της που επίσης κατέθεσαν στην αστυνομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις