Logo

Υπόθεση Βαλυράκη: Για ψευδορκία διώκονται δύο επαγγελματίες ψαράδες [βίντεο]



 
 

Δικογραφία για ψευδορκία σχηματίστηκε σε βάρος δύο επαγγελματιών ψαράδων επειδή  εξεταζόμενοι από το Λιμενικό για την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, απέκρυψαν συγκεκριμένα περιστατικά ποου τπους αφορούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από αυτούς δεν είχε αναφέρει ότι είχε βγει έξω από το λιμανάκι για να φορτίσει την μπαταρία του σκάφους του, ενώ ενώ ο δεύτερος δεν είχε αναφέρει σωστά την ώρα που επέστρεψε με το σκάφος του πίσω στο λιμανάκι.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκτιμήσεις των λιμενικών, οι δύο ψαράδες δεν φέρεται να σχετίζονται με το περιστατικό του θανάτου του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα αποτελέσματα των ερευνών από τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη οφείλεται σε ατύχημα ή υπάρχει η εμπλοκή κάποιου άλλου σκάφους.

Οι αρχές αναμένεται να αξιοποιήσουν όλα τα τεχνολογικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους αναλύοντας φωτογραφικό υλικό και βίντεο από κατοίκους της Ερέτριας από το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία. Αυτό που ερευνάται είναι το στίγμα των κινητών τηλεφώνων που υπήρχαν στο σημείο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ λόγω της απόστασης που σημειώθηκε το περιστατικό, οι φωτογραφίες που δεν είναι και πολύ «καθαρές» αναλύονται μέσω ειδικών εφαρμογών.

Από ΄τις έως τώρα έρευνες έχει προκύψει ότι  τις κρίσιμες ώρες υπήρξε κίνηση αλιευτικών στο λιμάνι της Ερέτριας.

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που έφερε στο φως το MEGA, αποτυπώνει καρέ καρέ τις κινήσεις των αλιευτικών σκαφών από το λιμανάκι της Ερέτριας την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης…

Από τις 11.14 μέχρι και τις 11.33 πρώτα λεπτά της Κυριακής της 24ης Ιανουαρίου όπως βλέπουμε αναχωρούν από το λιμανάκι της Ερέτριας τουλάχιστον 2 σκάφη…

Οι κινήσεις τους καταγράφονται….

Τόσο το βίντεο ντοκουμέντο όσο και το φωτογραφικό υλικό έχουν μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης θρίλερ και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις