Logo

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου [βίντεο]



 
 

Το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε αιφνιδίως διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές του Πειραιά  των δυτικών προαστίων, του κέντρου της Αθήνας και της Πελοποννήσου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αττική το ρεύμα έχει  διακοπεί στις εξής περιοχές: Πειραιάς, Άνω και Κάτω Πετράλωνα, Ταύρος, Καλλιθέα, Θησείο,  Νέος Κόσμος, Άνω Λιόσια, Αιγάλεω, Περιστέρι, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Κορυδαλλός, Νέα Σμύρνη, Νέο Φάληρο,  Ίλιον.και. Χαϊδάρι.

Σκοτεινός είναι και ο ιερός βράχος της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν κλήσεις για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ λόγω της διακοπής στην Αθήνα, τον Πειραιά και την Καλλίθέα.

Όσον αφορά την Πελοπόννησο, διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί σε περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας.

Η πυρκαγιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης "Κουμουνδούρος"

Η διακοπή προκλήθηκε μετά από φωτιά που ξέσπασε  στον υποσταθμό της ΔΕΗ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Συγκεκριμένα, η βλάβη οφείλεται σε πυρκαγιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης "Κουμουνδούρος"

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έγινε κλήση για τη φωτιά στις 22.50 και στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες. Η φωτιά είναι ακόμα είναι σε εξέλιξη. 

Όπως λένε οι πληροφορίες  δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, ενώ η λάμψη από τη φωτιά στον υποσταθμό ήταν ορατή από αρκετά χιλιόμετρα.

Tα στελέχη του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει χειρισμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Ήδη σε ορισμένες περιοχές του κέντρου των νοτίων και δυτικών προαστείων έχει αποκατασταθεί.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις