Logo

Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου



 
 

Ο κορονοϊός έπληξε καίρια και την ανάκριση για την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου διαγνώστηκε θετική στην Covid-19, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. 

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των ανακρίσεων για τη Novartis η κ. Αλεβιζοπούλου είχε εξετάσει την περασμένη Τρίτη ως μάρτυρα τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, που νοσηλεύεται στο “Σωτηρία” εκτός κινδύνου, με τη βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού. 

Μόλις έγινε γνωστή η εξέλιξη με τον κ. Καλογήρου, η ανακρίτρια μπήκε σε καραντίνα και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παρουσιάσει συμπτώματα, όπως πυρετό. 

Η ανακρίτρια έκανε εξέταση στο Σισμανόγλειο και τα αποτέλέσματα έδειξαν ότι είναι θετική στον κορονοϊό.  Προς το παρόν βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά και παρακολουθείται τηλεφωνικά από τους γιατρούς.

Επαφές- Κρούσματα και εκτός Αρείου Πάγου

Μετά από αυτό το γεγονός ή ανάκριση για την υπόθεση της Novartis αναπόευκτ;α "παγώνει" αού προέψει η υγεία όλων των εμπλεκόμενων προσώπων. . Προς το παρόν η γραμματέας της,ανακρίτριας που, επίση, ς παρέμεινε για πολλές ώρες στο ίδιο δωμάτιο με τον κ. Καλογήρου είναι αρνητική.

Πάντως η ιχνηλάτηση θα δείξει πως εξελίχθηκαν τα πράγματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κανένα πρόσωπο απο το περιβάλλον του κ. Καλογήρου δεν έχει νοσήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανησυχητικά είναι τα ευρήματα για άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του δικαστικού κόσμου, εκτός Αρείου Πάγου. 

Ειδικότερα, θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης (εχει αποχωρήσει απο το Δικαστικό Σώμα) , η σύζυγός του και η κόρη του, καθώς επίσης και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου Παναγιώτης Πούλιος.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις