Logo

Silver Alert για τον ράπερ Lamanif - Λάμπρο Μανιφάβα που αγνοείται [φωτο]



 
 

Η γιαγιά του ράπερ  Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρου Μανιάβα, δήλωσε επίσημα την εξαφάνισή του.

Ο 24χρονος ράπερ από την Άνω Περαία της Θεσσαλονίκης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφού δήλωσε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεσή του να προβεί σε πράξεις αυτοχειρίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών αναζήτησης και εντοπισμού του εκδόθηκε αναγγελία Silver Alert

O νεαρός ράπερ εξαφανίστηκε  από το σπίτι του τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στην αναγγελία φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85m. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι.

Η αναγγελία στον τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, ενεργοποιήθηκε ύστερα από αίτημα των οικείων του (10/02) για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, «η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».

Όπως όλα δείχνουν ο λόγος της αυτόβουλης απόφασης εξαφάνισης του νεαρού ήταν ένα βίντεο με προσωπικές ερωτικές του στιγμές το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ο πατέρας του Λάμπρου Μανιφάβα προχώρησε σε αναφορά στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια ότι δεν έχει επικοινωνία με τον γιο του από το απόγευμα της Δευτέρας (08/02) ενω, η γιαγιά του 24χρονου δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης (09/02) την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (09/02), ο 24χρονος προχώρησε σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που  έχει αποσυρθεί, με την οποία είχε εκφράσει την πρόθεσή του να προβεί σε πράξη αυτοχειρίας.

Αφορμή για την απόφαση εξαφάνισης αποτέλεσε  ερασιτεχνικό βίντεο μικρής διάρκειας το οποίο δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό του Instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας (08/02-01.00)  με κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας με αναφορά στο περιεχόμενο του βίντεο και αιτήματα για άμεση παρέμβαση της ΔΗΕ για να αποτρέψουν τον 24χρονο να προβείσε πράξεις αυτοχειρίας.

Το επίμαχο βίντεο εμάνιζε τον νεαρό σε ερωτική επαφή με μια κοπέλα η οποία είχε καταγράψει και την συνεύρεση μεταξύ τους και διέρρευσε το υλικό στα κοινωνικά δίκτυα

. Αρχικά το υλικο αναρτήθηκε από δυο χρήστες των κοινωνικών μέσων και έπειτα έγινε αναπαραγωγή και από τρίτους, χλευάζοντας τον 24χρονο για όσα καταγράφτηκαν στα δυο βίντεο μικρής διάρκειας στα οποία ο 24χρονος εμφανιζόταν να φοράει γυναικεία εσώρουχα.

Ο ράπερ αναφερόμενος στα σχόλια που έγιναν για το βίντεο με τις προσωπικές του στιγμές γράφει στην ανάρτησή του:«Μου αρέσουν οι γυναίκεςΌσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε τα οποία απέρριψε προς την κάμερα.

Όπως αναφέρει το nantiareport, στα σχόλια που ζητούσαν παρέμβαση από τις Αρχές,  υπήρχαν και αναφορές από ράπερς και “haters” οι οποίοι είχαν επικριτικά σχόλια σε βάρος του 24χρονου και απέδωσαν το βίντεο σε  προωθητική ενέργεια για το νέο του τραγούδι που ανέβηκε στο Youtube στις 7 Φεβρουαρίου και μετά από την εξαφάνισή του 24χρονου ραπερ το νέο του τραγούδι κατέκτησε μια από τις πρώτες θέσεις στις τάσεις στο YouTube και ο λογαριασμός του απέκτησε νέους followers.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις