Logo

Κέρκυρα: Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου - Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Γιαννακού



 
 

Από το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre παρέλυσε  μία 40χρονη νοσηλεύτρια  και μητέρα δύο παιδιών, η οποία έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί αν η εκδήλωση του αυτοάνοσου συνδρόμου συνδέεται με το εμβόλιο, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάλογη περίπτωση.

Όπως μετάδίδδει το ethnos.gr,  η  νοσηλεύτρια έχει υποβληθεί σε αξονική, η οποία ήταν «καθαρή» και εξετάζεται νευρολογικά από τους νευρολόγους για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στο το Open TV και στην «Ωρα Ελλάδος» είπε για τη νοσηλεύτρια:  «Εχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της»,, και τον επιβεβαίωσε και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

«Ηταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας. Εχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί ξεκάθαρα, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί» τόνισε ο κ. Γιαννακός.

Εισαγγελική έρευνα

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών που διέταξε να διερυνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθως πριν αποφανθούν οι γιατροί, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις