Logo

Συνθήματα και τρικάκια στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Περιστέρι [φωτο]



 
 

Άγνωστοι έριξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

«Δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων », αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter και προσθέτει: «Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!».

Η επίθεση έγινε στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών στο Περιστέρι και σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Βιέννη, όπου συναντήθηκε με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η 4η φορά που τα γραφεία του κ. Βαρβιτσιώτη γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ είναι η πρώτη στο γραφείο του στο Περιστέρι.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών  οι άγνωστοι δράστες  έριξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις