Logo

Κρήτη: Αίσιο τέλος για τρεις κτηνοτρόφους που αγνοούνταν στον Μυλοπόταμο



 
 

Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τρεις άνδρες που αγνοούνταν  στα ορεινά του Μυλοποτάμου, πάνω από την αρχαία Ελεύθερνα.

Το "θρίλερ", που τελικά είχε αίσιο τέλος.  άρχισε να εξελίσσεται από το απόγευμα της Δευτέρας λίγς μόλις ώρες μετά το τραγικό τέλος της αναζήτησης στο Οροπέδιο Λασιθίου ενός κτηνοτρόφου, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια".

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα στις 17:30 το απόγευμα  τρεις κτηνοτρόφοι αγνοούνταν στον Μυλοπόταμο και συγκεκριμένα στη Βόρεια πλευρά των Αραβάνων, πάνω από την αρχαία Ελεύθερνα, σε ένα υψόμετρο 1000 μέτρων,

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεiις αγνοούμενοι πήγαν στην στάνη τους και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Αντιδήμαρχος στο Δήμο Μυλοπόταμου ο ένας από τους τρεις αγνοούμενους 

 Όπως τόνισε στο Flashnews.gr, o διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Λάμπρος Κίτσιος, σπεύδουν στο σημείο 5 οχήματα της πυροσβεστικής από το Ρέθυμνο με 10 άνδρες, ενώ υπάρχει η συνδρομή ερπιστριοφόρου της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου αλλά και της αστυνομίας.

Όπως έγνε γνωστό ο ένας εκ των τριών που αγνοούνται είναι αντιδήμαρχος στον Δήμο Μυλοποτάμου  και οι άλλοι δύο συγγενικά του πρόσωπα. 

Όπως σημειώνει το cretalive.gr, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του χιονιά και σύμφωνα με ενημέρωση η περιοχή είναι δύσβατη.

Οι τρεις κτηνοτρόφοι,'οπως έγινε γνωστό, πήραν τον δρόμο της επιστροφής κατεβαίνοντας με τα πόδια το βουνό και μόλις απέκτησε το κινητό σήμα, επικοινώνησαν οι ίδιοι για να ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις