Logo

ΔΣΑ: Το Πειθαρχικό Συμβούλιο καλεί για εξηγήσεις τους δικηγόρους Α. Κούγια και Ι. Βλάχο



 
 

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) κάλεσε, σύμφωνα με πληροροφορίες,  τους δικηγόρους Αθηνών Αλέξιο Κούγια και Ιωάννη Βλάχο, για παροχή εξηγήσεων αναφορικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Αφορμήγια την κλήση των δύο δικηγόρων αποτέλεσαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις αναφορές που υποβλήθηκαν στον ΔΣΑ  από δικηγόρους που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση Λιγνάδη, για τις δηλώσεις των κ.κ. Κούγια και Βλάχου. 

Έτσι, με βάση αυτές τις αναφορές ενεργοποιήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ που κάλεσε για εξηγήσεις τον μεν κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του κ. Λιγνάδη τον δε κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας, η οποία αφορά την ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του τον  μηνυτή του κ. Λιγνάδη.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ μετά τις εξηγήσεις θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις