Logo

Ρωσία: Δεκαεπτάχρονος σκότωσε με τσεκούρι την οικογένειά του γιατί δεν ήθελε να πάει σχολείο [βίντεο+φωτο]



 
 

Υπό κράτηση έχει τεθεί ένας  17χρονος Ρώσος ως ύποπτος για την άγρια  δολοφονία των γονιών του και της αδελφής του.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα τσεκούρι με το οποίο ο έφηβος σκότωσε τα τρία μέλη της οικογένειάς του γιατί δεν ήθελε να πάει στο σχολείο.

Ο 17χρονος φέρεται να  παραμόρφωσε το πρόσωπο του πατέρα του και να του φόρεσε τα δικά του ρούχα. Στη συνέχεια το έσκασε από το σημείο του εγκλήματος.

Η ενέργειά του προκάλεσε σύγχυση στους ντετέκτιβ που εξέδωσαν σήμα για τον πατέρα, τον 40χρονο Αλεξέι Γκορμπούνοφ, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο φονιάς και ο 17χρονος το θύμα.

Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την εικασία επιβεβαιώνοντας ότι το ακρωτηριασμένο πτώμα ανήκει στον 40χρονο πατέρα, που εργαζόταν ως οξυγονοκολλητής.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail,η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή είπε ότι  το πρόσωπο του πατέρα ήταν βαρύτατα παραμορφωμένο.

Ο γιος του του θύματος,  Βάντιμ Γκορμπούνοφ, συνελήφθη 360 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του στο Εκατερίνμπουργκ, αφού έκανε ότο στοπ, είπαν δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Το πτώμα της Τζιούλια Γκορμπούνοβα, μητέρας του αγοριού αλλά και της 12χρονης Γιούλια, της αδελφής του βρέθηκαν μέσα στο σπίτι.

Ο έφηβος., σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε  τους φόνους και υποστήριξε ότι δε ήθελε να πάει στο σχολείο. Η μητέρα του επέμενε και αυτό οδήγησε σε σφοδρή αντιπαράθεση.

Ο 17χρονος τελειόφοιτος του λυκείου που είχε πολύ υψηλό μαθησιακό επίπεδο, τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ικανοποιημένος με τη διδασκαλία των μαθηματικών και έτσι πρόσφατα είχε αλλάξει αίθουσες.

Το αγόρι αρχικά σκότωσε τη μητέρα του  με το τσεκούρι, είπαν πηγές, περιμένοντας τον πατέρα του να επιστρέψει σπίτι. Η αδελφή του ήταν το τελευταίο του θύμα. Οι γείτονες είπαν ότι η οικογένεια ήταν πάντα φιλική και ο Βάντιμ νοιαζόταν για την αδελφή του.

Για το τριπλό φονικό έχει ανοίξει ποινική έρευνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο  όπου ο έφηβος περιγράφει σε ανακριτή πώς σκότωσε ένα ένα τα μέλη της οικογένειάς του.

"Γύρω στις 5 το απόγευμα επιτέθηκα στη μητέρα μου. Αργότερα, στις 5.30 ή στις 6 διέπραξα τον δεύτερο φόνο. Επίσης, επειδή ήμουν τραυματισμένος. Μετά, γύρω στις 6 με τις 7 το απόγευμα έγινε ο φόνος της αδελφής μου,12 ετών" περιέγραψε ο Βάντιμ,

Η δασκάλα του  πιάνου. Λιουμπόφ Γερμουχαμέτοβα να απορεί πως ο μαθητής τις έκανε αυτό το έγκλημα. Χαρακτηριστικά είπε:: "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο Βάντιμ θα μπορούσε να κάνει τόσο απεχθές έγκλημα. Δεν θα μπορούσε να έχει αρκετή φυσική δύναμη. Έχει ασθενή υγεία, είναι πολύ λεπτός. Τα δάχτυλα των χεριών του είναι μακριά και λεπτά, όπως σε κάθε πραγματικό μουσικό. Πρέπει να ήταν ένα ξέσπασμα μίσους και επιθετικότητας".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις