Logo

Ντοκουμέντα ένστολης βίας: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν πολίτες και ζητούν εκδίκηση στη Νέα Σμύρνη [βίντεο]



 
 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν την Τετάρτη βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη, από τα οποία προκύπτει ότι παρά τον σάλο και την οργή του κόσμου για την αστυνομική βία και αυθαιρεσία, οι ένστολοι συνεχίζουν να χτυπούν απρόκλητα πολίτες.

Μάλιστα, μετά τον ξυλοδαρμό αστυνομικού προτρέπουν για πράξεις αντεκδίκησης με θύματα και πάλι πολίτες. Και όλα αυτά με τις... ευλογίες του πολιτικού τους προϊσταμένου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κάτι που σημαίνει ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι».

Σκηνή πρώτη:  Αστυνομικός χαστουκίζει νεαρή γυναίκα 

Λες και δεν καταλαβαίνει ότι οι συνάδελφοί του με τις αυταρχικές και βίαιες συμπεριφορές τους έχουν βγάλει τον κόσμο εκτός εαυτού ένας αστυνομικός την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη δεν διστάζει  να χαστουκίσει μία κοπέλα, μπροστά στα μάτια του άλλων πολιτών..

Την ίδια ώρα άλλοι αστυνομικοί εκτοξεύουν απειλές κατά πολιτών και ρίχνουν άγριο ξύλο. 

Σκηνή δεύτερη: Αστυνομικός προτρέπει «Πάμε να τους γαμήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε»

Ένστολοι, μέλη διμοιρίας της ομάδας ΔΡΑΣΗ βρίσκονται λίγα μέτρα μετά τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης. Ορισμένοι εξ αυτών βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση μετά τον τραυματισμό συναδέλφου τους. Ανεβαίνουν στις μηχανές τους και εκείνη τη στιγμή , ακούγεται ένας από τους παραπάνω να τους καλεί «Πάμε να τους γαμήσουμε!», και αμέσως μετά λέει« Τελειώσαμε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

 

Σκηνή τρίτη: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν πιτσιρικά στα στενά της Νέας Σμύρνης

Μετά τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη αστυνομικοί γεμάτοι μένος εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό στα στενά της πόλης. 

Στο πλαίσιο αυτό περίπου δέκα αστυνομικοί κυνήγησαν έναν  πιτσιρικά μέσα στο στενό στη συνέχεια αρχίζουν να τον χτυπάνε και να τον τραβάνε μέχρι την στιγμή που τον συλλαμβάνουν.

Από τα μπαλκόνια κάτοικοι της περιοχής φωνάζουν στους αστυνομικούς  να τον αφήσουν ήσυχο ενώ εκείνοι απλά αδιαφορούν και συνεχίζουν το... έργο τους 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις