Logo

Ισόβια στo ζευγάρι που δολοφόνησε τον ψυχίατρο



 
 

isovia_fonos_16-2-2012Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πολυγύρου έκρινε ομόφωνα ενόχους για ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς...

κανένα ελαφρυντικό μια 28χρονη Κουβανή και τον συνομήλικο αρραβωνιαστικό της και επέβαλε στον καθένα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Θύμα των δύο κατηγορουμένων ήταν ένας 58χρονος ψυχίατρος, ο οποίος ήταν ο πρώην σύζυγος της 28χρονης κατηγορουμένης.

Ειδικότερα, ο ψυχίατρος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, το Δεκέμβριο του 2010.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα έφερε συνολικά 14 χτυπήματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οι μαχαιριές, όπως επισημαίνεται στην εν λόγω έκθεση, ήταν πολύ βαθιές οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είχαν προκληθεί από γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία της δολοφονίας είχε προηγηθεί συνάντηση του διαζευγμένου ζευγαριού στο αυτοκίνητο του 58χρονου, όπου καβγάδισαν με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού τους.

Μάλιστα, τη συνάντηση παρακολουθούσε από απόσταση και μέσα σε δικό του αυτοκίνητο ο 29χρονος συγκατηγορούμενος της γυναίκας.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε, ότι η Κουβανή μαχαίρωσε αρχικά τον ψυχίατρο και ότι ο αρραβωνιαστικός της «αποτέλειωσε» το θύμα.

Σημειώνεται, ότι οι δύο καταδικασθέντες στις προανακιτικές και ανακριτικές απολογίες τους διαφοροποίησαν αρκετές φορές τους ισχυρισμούς τους, καθώς την ευθύνη της δολοφονίας την αναλάμβανε άλλοτε η γυναίκα και άλλοτε ο άντρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις