Logo

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Το υλικό από τις κάμερες του Κοινοβουλίου "δείχνει" τον υπαίτιο - Καταθέτει ο οδηγός ταξί [βίντεο]



 
 

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Κοινοβουλίου βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών της Τροχαίας που ασχολούνται με τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή και στο οποίο εμπλέκεται υπηρεσιακό όχημα της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εικόνες που καταφράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα της Βουλής θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και λέγεται πως ήδη η Τροχαία διαμορφώσει άποψη τόσο για τις συνθήκες όσο και για τον υπαίτιο του τραγικού συμβάντος, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσωνας, ο οποίος έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. 

Σύμφωνα με την Καθημερινή στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στο σημείο, έχουν καταγραφεί αφενός οι κινήσεις της μοτοσικλέτας του 23χρονου και αφετέρου του υπηρεσιακού οχήματος της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα,  αρμόδια πηγή που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, άφησε να εννοηθεί ότι ευθύνη για το τροχαίο έχει ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, καθώς ο νεαρός που κινείτο στο ανοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας είχε προτεραιότητα.

Παράλληλα,  η οικογένεια του νεαρού, που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον αδόκητο χαμό του 23χρονου, προχώρησε σε μία γενναία στάση ζωής, καθώς αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του.

Στο μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των αρχών που ερευνούν την υπόθεση και ο οδηγός  ταξί, που φέρεται να είναι ο βασικός μάρτυρας του συμβάντος, καθώς κινείτο δίπλα ακριβώς από τη μηχανή όταν συνέβη το τροχαίο.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-3-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις