Logo

Προσφεύγει κατά της διάταξης για προφυλάκιση ο συνήγορος του "Ινδιάνου", Παύλος Σαράκης



 
 

Την πρόθεσή του να προσβάλλει τη διάταξη με την οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 30χρονος ελληνοιρακινος, ο αποκαλούμενος “ινδιάνος”, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο άνθρωπος που έριξε μετά από ένα σπριντ 100 μέτρων από το μηχανάκι τον 27χρονο αστυνομικό το βράδυ της Τρίτης στη Νεα Σμύρνη, γνωστοποίησε την Τρίτη ο συνήγορος υπεράσπισης, Παύλος Σαράκης.

Ο δικηγόρος, συγκεκριμένα, ετοιμάζει προσφυγή κατά της επίμαχης διάταξης υποστηρίζοντας ότι δεν υφίσταται ούτε υπόνοια εμπλοκής του εντολέα του στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, με την οποία  εστιάσει και στις αναδιατυπώσεις στην κατάθεση του βασικού μάρτυρα, πρώην κουνιάδου του κατηγορούμενου με τον οποίο ο τελευταίος  έχει ενδοοικογενειακή αντιδικία. 

 

Αναλυτικότερα, σε σχετική  ανακοίνωσή του ο κ. Σαράκης αναφέρει:

“Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως περί προσωρινής κράτησης του εντολέα μας είναι άκρως εσφαλμένη, αφού δεν υφίσταται ούτε υπόνοια εμπλοκής του στα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης. Ιδιαίτερα μετά την ανασκευή της αρχικής επιβαρυντικής κατάθεσης του γαμπρού του, ο οποίος με την εν γένει συμπεριφορά του μαρτυρεί ότι είναι ένα πρόσωπο ανισόρροπο και κακόβουλο με ψυχική ροπή στη μυθοπλασία. Θα προσβάλλουμε άμεσα την απόφαση, προκειμένου να αποκαταστήσουμε τόσο τη νομική θέση του εντολέως μας, όσο και το κύρος της Δικαιοσύνης.

ΠΑΥΛΟΣ Κ. ΣΑΡΑΚΗΣ

Δικηγόρος/Ποινικολόγος”

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-3-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις