Logo

ΗΠΑ: Επτά νεκροί σε ένοπλες επιθέσεις σε σπα στην Ατλάντα -Συνελήφθη ύποπτος [βίντεο+φωτο]



 
 

Τουλάχιστον επτά νεκροί είναι ο αιματηρός απολογισμός τριών ένοπλων επιθέσεων σε ισάριθμα ινστιτούτα μασάζ και σπα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην  Ατλάντα και σε προάστιά της, όπως μεταδίδουν αμερικάνικα ΜΜΕ.

Όπως επισημαίνεται στα δημοσιεύματα προς το παρόν δεν είναι σαφές ούτε εάν ούτε πώς μπορεί να συνδέονται τα τρία περιστατικά.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης  σε ινστιτούτο μασάζ 50 χλμ. από την Ατλάντα, τη μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία Τζόρτζια (νοτιοανατολικές ΗΠΑ).

Σε αυτή την επίθεση  έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και  τραυματίστηκαν άλλοι δύο, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN  επικαλούμενο δήλωση εκπροσώπου της  αστυνομίας στην κομητεία Τσέροκι.

Στη συνέχεια έλαβαν χώρα άλλα δύο περιστατικά στα οποία έγινε χρήση πυροβόλων όπλων, στα οποία σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι,  σε δύο ινστιτούτα μασάζ, το ένα δίπλα στο άλλο, στην Ατλάντα, ανέφερε η αστυνομική διεύθυνση της πόλης, σύμφωνα με το CNN.

Και τα τέσσερα θύματα των δύο τελευταίων επιθέσεων είναι γυναίκες ασιατικής καταγωγής.

Οι αρχές απηύθυναν έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν από την αστυνομία της κομητείας Τσέροκι φωτογραφίες ενός 21χρονου, οποίος κρατείται ως ύποπτος για τους φόνους, 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-3-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις