Logo

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από πυρά ενόπλου [βίντεο+φωτο]



 
 

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους αφού ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα συγκρότημα γραφείων στο Όραντζ της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ 

Ένας αστυνομικός αντάλλαξε πυρά με τον ύποπτο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. 

Σύμφωνα με το Russia Today, το  Αστυνομικό Τμήμά του Όραντζ δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για πυροβολισμούς που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, περίπου, στις 17:30, (τοπική ώρα) προσθέτοντας ότι οι αξιωματικοί «εντόπισαν πολλά θύματα» αφού έφτασαν στη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών.  

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν πλάνα που δείχνουν αστνομικούς ΄στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό κράτηση ΄τον ένοπλο, καθώς και βίντεο που καταγράφουν μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σημείο του εγκλήματος. 

Εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, στους οποίους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες και δύο εξ αυτών, ανάμεσά τους και ο ύποπτος που τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυρών με αξιωματικό της αστυνομίας,  μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook  του Αστυνομικού Τμήματος του Όραντζ  μετά την ανταλλαγή πυροβολισμόν  «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υπάρχει απειλή για τους πολίτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις