Logo

Κορονοϊός: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος διασωληνωμένου εκτός ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό



 
 

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ο θάνατος ενός 76χρονου ο οποίος νοσηλευόταν με covid-19 διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του 76χρονου βελτιωνόταν σταθερά όταν το απόγευμα της Τετάρτης, άρχισε να χτυπά το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής που δείχνει ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Αμέσως έσπευσαν γιατροί οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο ασθενείς είχε καταλήξει. Έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ή παρουσιάστηκε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και αυτό σταμάτησε να λειτουργεί.

Ως ύποπτος συνελήφθη ένας αλλοδαπός ασθενής με κορονοϊό ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο και φέρεται να αποσύνδεσε το μηχάνημα του αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος!

Σύμφωνα με τον διοικητή της Α ΥΠΕ Αττικής, Παναγιώτη Στάθη ο ίδιος κάλεσε την ασφάλεια να επιληφθεί του θέματος καθώς ο άλλος ασθενής, αλβανικής καταγωγής, 58 ετών, εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά αναγκαστικά νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με κορονοϊό λόγω της πληθώρας των περιστατικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ο 58χρονος είχε τη δυνατότητα να περπατά μέσα στον χώρο και φαίνεται πως βρέθηκαν αποτύπωματα του στο μηχάνημα που έφεραν, τελικά, τη σύλληψη του, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ΕΛ.ΑΣ. «Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας»«, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ., η οποία σημειώνει πως «ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις