Logo

Η Βουλή διαβίβασε έγγραφα για τον Φουρθιώτη στην Εισαγγελία - Το αίτημα για διαπίστευση και η πλαστή ταυτότητα



 
 

Στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας διαβίβασαν οι υπηρεσίες της Βουλής έγγραφα που αφορούν την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, μεταξύ των οποίων και αντίγραφο της πλαστής ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ που χρησιμοποίησε ο τηλεπαρουσιαστής για να διαπιστευθεί και ως κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, διαβιβάστηκε στη Δικαιοσύνη "το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη". Όπως επισημαίνεται "μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της".

Το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης, διευκρινίζει πάντως ότι "ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις