Logo

Καρέ καρέ το φονικό στην Κυπαρισσία - "Ήταν θέμα τιμής" δηλώνει ο δράστης [βίντεο]



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κυπαρισσίας το άγριο έγκλημα με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και δράστη έναν 72χρονο. 

Σε βίντεο που μετέδωσε το Mega ο 72χρονος φαίνεται να εισέρχεται με γοργό βήμα μέσα στο κατάστημα μέσα στο οποίο βρίσκονται ο ιδιοκτήτης και τρεις πελάτες. 

Ο 72χρονος πλησιάζει τον καταστηματάρχη και φαίνεται να έχουν μία μικρή στιχομυθία, με τον πρώτο να πυροβολεί εν ψυχρώ το θύμα

Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Νωρίτερα την Πέμπτη το Ionian TV μετέδωσε βίντεο προερχόμενο από κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται  καρέ-καρέ οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, ο οποίος μπαίνει με το όπλο του μέσα στο κατάστημα και ακούγεται ο πυροβολισμός που έκοψε το νήμα της ζωής του 39χρονου.

Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Ήταν θέμα τιμής" υποστήριξε ο 72χρονος

Ο 72χρονος την Πέμπτη  οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Φέρεται να  υποστήριξε πως το έγκλημα "ήταν θέμα τιμής", διευκρινίζοντας  ότι η διαφωνία του με το θύμα αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου... ύψους 143 ευρώ, σύμφωνα με το   eleftheriaonline.gr. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε,  να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο τον  συνόδευαν αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν τον κόσμο υπό τον φόβο έντασης και αποδοκιμασιών σε βάρος του δράστη.

Ο ηλικιωμένος  παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οπίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο. 

Η περιγραφή του ατυόπτη μάρτυρα 

Τι προηγήθηκε της δολοφονίας μεταξύ του θύματος και του δράστη περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο κατάστημα την ώρα του εγκλήματος. 

Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα για το ύψος ενός λογαριασμού τηλεφώνου και ζητούσε τη διακοπή της σύνδεσης.

Όπως υποστήριξε ο αυτόπτης μάρτυρας,, "ο 39χρονος προσπαθούσε να του εξηγήσει ευγενικά ότι δεν μπορούσε να διακόψει τη σύνδεση καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο". Πρόσθεσε, περιγράφοντας τον δράστη ότι "ο 72χρονος ήταν μέσα στο κατάστημα οξύθυμος, σεληνιασμένος και έλεγε "δεν αναγνωρίζω τον λογαριασμό".

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δείτε το βίντεο από το Ionian TV:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις