Logo

Νεκρός ο γιατρός που καταπλακώθηκε από ασανσέρ σε κλινική της Λάρισας



 
 

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος του γιατρού που βρέθηκε νεκρός σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αγγειοχειρουργός, Στέλιος Κούτσιας βρέθηκε στο εμπορευματικό αναβατόριο από εργαζόμενους της ιδιωτικής κλινικής «Πατσίδης» όπου πήγε για προσωπική του υπόθεση.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος καθώς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ ζητήθηκε και νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο γιατρός έχασε τη ζωή του σε σημείο που βρίσκονται μόνο εργαζόμενοι που μεταφέρουν τα εμπορεύματα, καθώς ο χώρος δεν αποτελεί ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό.

Ο Στέλιος Κούτσιας, ηλικίας 56 ετών ήταν αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Σε ανακοίνωση της Γενικής Κλινικής «Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε.» επισημαίνονται τα εξής:

«Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στην Γενική Κλινική «Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε.» που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια του εξαίρετου ιατρού.

Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένειά του καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στο πένθος τους».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2021 από directNEWS.gr πηγή:zougla.gr


Τελευταίες Ειδήσεις