Logo

"Πλακώνονται" για τον Παλαιοκώστα στην ΕΛ.ΑΣ !



 
 

palaiokwstas_10-02-2011Ο Βασίλης Παλαιοκώστας θα καθορίσει τις επικείμενες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία!

Οι - κατ’ εξακολούθηση - αποτυχημένες προσπάθειες για τη σύλληψη του διαβόητου δραπέτη, είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει εμφύλιος στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Ομάδα αξιωματικών υποστηρίζει ότι συνάδελφοί τους κινούνται στην υπόθεση αυτή με ιδιοτελή κίνητρα, αφού θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη σύλληψη του Παλαιοκώστα αποκλειστικά και μόνο για την υπηρεσιακή τους ανέλιξη.

Όπως αναφέρει σήμερα το Βήμα «σχεδόν όλοι οι αξιωματικοί που είχαν αναλάβει την καταδίωξη των ύποπτων οχημάτων στη Λειβαδιά, στη Χαιρώνεια, στη Στυλίδα και αλλού, πληροφορήθηκαν ότι κυνηγούσαν τον περιβόητο κακοποιό από τα δελτία ειδήσεων, μόλις το βράδυ της Τρίτης».

Με άλλα λόγια, συνάδελφοί τους ενώ γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι αυτός που είχε πυροβολήσει στη Λειβαδιά ήταν ο καταζητούμενος ποινικός, το κράτησαν μυστικό και διέρρεαν ότι πρόκειται για μέλη συμμορίας Αλβανών.

Από την άλλη πλευρά, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν τις κατηγορίες που εκτοξεύουν αστυνομικοί ως «αστειότητες» ενώ  προσθέτουν ότι «αυτό που συνέβη έξω από τη Λειβαδιά ήταν αυτό που φάνηκε. Τίποτα δεν κρύβεται από πίσω».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-2-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις