Logo

Εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι: Ανοίγει ξανά ο φάκελος για τον βιασμό και τη δολοφονία της



 
 

Η σύλληψη ενός 59χρονου φαίνεται πως σηματοδοτεί εξελίξεις για την υπόθεση της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι από τα Καμίνια. .Οι γονείς της αδικοχαμένης ανήλικης έκαναν κινήσεις  προκειμένου να ανοίξει ξανά ο φάκελος του βιασμού και της δολοφονίας της. 

Η Ζενέιντα Σελιμάι είχε βρει φρικτό θάνατο το 2011 όταν, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον βιαστή της,  εκείνος την περιέλουσε με νέφτι και της έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να υποκύψει στα εγκαύματά της λίγες ημέρες μετά

Η εκ νέου κινητοποίηση της οικογένειας της 12χρονης έχει ως αφορμή την σύλληψη του τότε γείτονά τους (ο οποίος λίγο μετά τον θάνατο του ανήλικου κοριτσιού μετακόμισε) 59χρονου Α.Z. τον Δεκέμβριο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση χωρίς τη συναίνεση του παθόντος και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Μετά τη σύλληψη του 59χρονου και την  δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά οι γονείς αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου ο φάκελος της υπόθεσης ν’ ανοίξει ξανά.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 59χρονος που αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες ενώπιον της ανακρίτριας, ήταν εκείνος που είδε την μικρή να καίγεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις