Logo

Σύρος: Μαχαίρωσαν άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης - Συνελήφθη η δράστης [βίντεο]



 
 

Σοκαριστικό περιστατικό στο κέντρο της Ερμούπολης στη Σύρο. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μία γυναίκα μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης, πολύ κοντά στον παραλιακό δρόμο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας αλλοδαπός άνδρας περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο, όταν μία αλλοδαπή γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε κοντά στο στήθος. Ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε διένυσε μερικά μέτρα φωνάζοντας και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από τις κλειστές καφετέριες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.  Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή. Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης οδηγήθηκαν για ανάκριση στην αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το Cyclades24.gr, άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τη γυναίκα στην περιοχή της Βάρης. Η αλλοδαπή γυναίκα μετά την εγκληματική πράξη της τράπηκε σε φυγή με ταξί, ωστόσο οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2021 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις