Logo

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο ντοκουμέντο με τον συνοδηγό να κρατά το φονικό όπλο [βίντεο]



 
 

Ένα νέο βίντεο που αφορά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στο οποίο έχει καταγραφεί η διαφυγή των δραστών ήρθε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τη διαφυγή των δραστών 3-4 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου. 

Συγκεκριμένα, φαίνονται οι δύο δράστες να επιβαίνουν  στο σκούτερ Beverly και να περνούν από την οδό Μεγίστης με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από την οποία εκείνη τη στιγμή απέχουν, περίπου, 800 μέτρα 

Ο ένας από τους δύο δράστες, ο συνοδηγός που έριξε τις 13 σφαίρες, 10 εκ των οποίων βρήκαν και σκότωσαν τον Γ. Καραϊβάζ, φαίνεται να κρατά το φονικό όπλο.

Το οπτικό υλικό προέρχεται από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, στην οδό Μεγίστης 77, περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι, όπου δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο

Το εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει από αυτό το βίντεο είναι ότι οι δράστες μέσα σε ένα λεπτό έχουν καταφέρει και έχουν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο , καθώς και ότι ο δράστης δεν έκρυψε καν το όπλο.

Το βίντεο που εξετάζεται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ  καταδεικνύει ότι οι δύο δράστες δεν χώρισαν αμέσως μετά την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου.
 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις