Logo

Νέο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή: Δεν είχε ελπίδα ο 23χρονος Ιάσονας [βίντεο]



 
 

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται σε νέα βίντεο από τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος έξω από την Βουλή και οι οποίες καταδεικνύουν τις σαφείς ευθύνες που βαραίνουν τον οδηγό του οχήματος της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι τελευταίες κινήσεις το οδηγού του οχήματος πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση, κατά την οποία ο άτυχος Ιάσωνας εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή του, ενώ το κράνος του έφυγε από το κεφάλι και κατέληξε αρκετά μέτρα παραπέρα.

Όπως καταγράφεται ο οδηγός είναι εμφανές ότι επιχειρεί να στρίψει από το ρεύμα καθόδου της Β. Σοφίας και να κόψει την κυκλοφορία, τη στιγμή που ούτε σήμα του έχει κάνει ο τροχονόμος της Βουλής, ούτε έχει σταματήσει το πέρασμα των οχημάτων, ενώ και η μπάρα για το γκαράζ του κοινοβουλίου παραμένει κατεβασμένη.

Σε εκείνο το σημείο ο οδηγός του αυτοκινήτου κατεβάζει ελαφρώς ταχύτητα με αποτέλεσμα ο άτυχος 23χρονος που έρχεται με τη μηχανή του να μην έχει κανένα περιθώριο ελιγμού.

Να σημειωθεί ότι στο βίντεο καταγράφεται ότι στο αυτοκίνητο της φρουράς της Ντ. Μπακογιάννη υπάρχει και συνοδηγός, ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι επέβαινε μόνο ένα άτομο.

Μετά το τροχαίο ακολουθούν σκηνές πανικού με μάρτυρες να κρατούν το κεφάλι τους μην μπορώντας να πιστέψουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Όπως μεταδίδει το Mega στο ρεπορτάζ του,  η ΕΛ.ΑΣ. έψαξε ήδη και εντόπισε τον οδηγό ταξί, ο οποίος ήταν μπροστά στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος, πάντως, δεν έχει κληθεί ακόμη σε απολογία…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2021  από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις