Logo

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε ο δικηγόρος Λουκάς Πιτσιλός



 
 

Νεκρός στην περιοχή Ψήφτα της Τροιζηνίας βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο 58χρονος δικηγόρος Λουκάς Πιτσιλός, μέλος του ΔΣΑ.

Το θύμα έφερε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραύμα στο κεφάλι και εντοπίστηκε στη βεράντα του εξοχικού του σπιτιού από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσε o ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι ο θάνατος του 58χρονου προκλήθηκε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι από τέμνον όργανο και επίσης φέρει θλαστικό τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

Αναμένεται το επίσημο πόρισμα της νεκροτομής για να καθοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο αδελφός του θύματος που είναι επίσης δικηγόρος δήλωσε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην εκπομπή του STAR "Αλήθειες με τη Ζήνα": "Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλήρη εικόνα της κατάστασης διότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αρμόδιων Αρχών, η οποία θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος... Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ίσως είναι η επικρατέστερη αλλά σας το λέω με κάθε επιφύλαξη διότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη".

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις