Logo

Φυλακές Κορυδαλλού: Η εξωτερική φρουρά απέτρεψε... delivery ναρκωτικών στους κρατούμενους



 
 

Η εξωτερική φρουρά των φυλακών Κορυδαλλού απέτρεψε  να φτάσει στους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης ένα... delivery ναρκωτικών που επιχειρησαν να κάνουν ΄΄αγνωστοι χθες Μεγάλη Τετάρτη. 

Όπως έγινε γνωστό σε δέμα που έριξαν άγνωστοι στη νεκρή ζώνη της πλευράς των προαυλίου κρατουμένων της Α’ πτέρυγας.βρἐθηκαν και κατασχέθηκαν  ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim.

Μετά από αυτό το περιστατικό σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν έλεγχο σε 117 κελιά, στο προαύλιο και στους κοινόχρηστους χώρους της Α΄ πτέρυγας. 

Για τα ευρήματα του ελέγχου  καθώς και για το περιστατικό του δέματος που έπεσε στο προαύλιο της Α΄ πτέρυγας εκδόθηκε ανακοίνωση του  υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Απετράπη μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Τετάρτη 28 Απρίλιου 2021, η εισαγωγή ναρκωτικών και άλλων αντικειμένων στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι.

Ειδικότερα, από την εξωτερική φρουρά έγινε αντιληπτή η ρίψη συσκευασίας στην νεκρή ζώνη της πλευράς των προαυλίου κρατουμένων της Α’ πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στη συσκευασία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών(ηρωίνη, κοκαΐνη και κάνναβη), 2 ζυγαριές ακριβείας, 3 κινητά τηλέφωνα και 5 κάρτες sim.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έρευνα σε 117 κελιά, στο προαύλιο και στους κοινόχρηστους χώρους της Α’ πτέρυγας,κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 αυτοσχέδια μαχαίρια, φαλτσέτα, 15 λίτρα αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, κινητό τηλέφωνο και 3 καλώδια φόρτισης.

Ενημερώθηκαν άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς.”

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι επιχειρούν να εισάγουν με αυτό τον τρόπο ναρκωτικά στο Κατάστημα Κράτησης, χωρίς, ωστόσο,  να πετυχαίνουν το στόχο τους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις