Logo

Θρίλερ με τη σορό 76χρονου: Κλάπηκε από την Ελευθερούπολη, βρέθηκε στη… Δράμα



 
 

Διαλευκάνθηκε το μυστήριο που κάλυπτε την υπόθεση – θρίλερ που αποκαλύφθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από το νεκροταφείο της οποίας κλάπηκε η σορός ενός 76χρονου.

Η σορός, τελικά, εντοπίστηκε στο νεκροταφείο  του Αγίου Αθανασίου Δράμας σε τάφο που ανοίχτηκε παρουσία εισαγγελέα και αστυνομίας. 

Πρόκειται για μία πρωτοφανή υπόθεση που έχει αναστατώσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Ελευθέριο Δράμας, το χωριό στο οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.

Σύμφωνα με το in.gr,  από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί, ενώ στο σημείο μετέβη και εισαγγελέας παρουσία του οποίου ανοίχτηκε συγκεκριμένος τάφος. 

Φέρετρο με... άχυρα

Οι αρχές άριχαν να ασχολούνται με την υπόθεση όταν η χήρα ανακάλυψε λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της ότι στο φέρετρο δεν βρισκόταν το σώμα του εκλιπόντος αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Πληροφορίες ναφέρουν πως η αστυνομία αποδίδει την υπόθεση σε οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο οικογενειών, που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας. Αυτή η κόντρα φαίνεται πως "φούντωσε" με τον θάνατο του ηλικιωμένου, όπου πλέον έγινε αντικείμενο διαμάχης ο τόπος ταφής του. 

Σημειώνεται, ότι αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για την ταυτοποίηση του πτώματος στον άγιο Αθανάσιο Δράμας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις