Logo

Ζάκυνθος: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν την Παρασκευή το πρωί μέσα σε λογιστικό γραφείο τον 58χρονο επιχειρηματία και γνωστό για τις διασυνδέσεις του με ανθρώπους της νύχτας, Διονύση (Ντίμη) Κορφιάτη.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά και ο λογιστής Νίκος Κότης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα ΙΧ χρώματος ασημί, σταμάτησε ανάμεσα στο αμάξι του θύματος και το γραφείο. Οι δράστες, άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ μόλις βγήκαν από το αυτοκίνητο και συνέχισαν στο εσωτερικό του γραφείου.

Στη συνέχεια, οι δράστες της δολοφονίας έφυγαν από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη της Ζακύνθου, σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα σε ελαιόδεντρα.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σημείο του εγκλήματος έχουν συλλεγεί για να αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια 25 κάλυκες, ενώ θα εξεταστεί και το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες αφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του Ντίμη Κορφιάτη είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και άλλη δολοφονική ενέδρα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η σύζυγός του, Χριστίνα Κλουτσινιώτη και να τραυματιστεί και ο ίδιος.

Το θύμα είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας για τη ληστεία με λεία 550.000 ευρώ σε βάρος του πρώην δημάρχου του νησιού, Νικήτα Αρετάκη με δράστες έναν πρώην αστυνομικό και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές.

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις